solyanreklam
sagreklam

MUDANYA EMİTT’TE “BARIŞ” DİYECEK

MUDANYA EMİTT’TE “BARIŞ” DİYECEK

MUDANYA EMİTT’TE “BARIŞ” DİYECEK
  • 20 Ocak 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi ilk kez geçtiğimiz yıl katılım sağladığı Emitt Turizm Fuarı’na bu yıl daha tecrübeli ve donanımlı olarak “Barış ve Kardeşlik” teması ile katılım sağlayacak.

Mudanya Belediyesi 28 -31 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek ve Dünya’nın en büyük beş turizm fuarından biri olan Uluslararası EMİTT Turizm Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor. 71 ülkeden turizmcilerin yoğun olarak katılım sağladığı fuarda Mudanya Belediyesi bu yıl Barışın ve Kardeşliğin Başkenti konseptini işleyecek.
MUDANYA HER YÖNÜ İLE TANITILACAK
Mudanya’nın turizm kenti olacağını her fırsatta dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Belediye olarak fuarda 18 m2’lik standımızda bu yılki konseptimizi barış olarak belirledik” dedi. Cumhuriyetin biçimlendiği ve Mudanya’nın en büyük değeri olan Mudanya Mütarekesi’ne fuarda ayrı bir yer vereceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “ Mudanya Mütarekesi’ni ön plana çıkartmak ve bu antlaşmayı zihinlere kazımak hedeflerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca Mudanya’mızın tarihi, kültürel yapısı ve dünyaca ünlü ürünleri olan Tirilye tipi sofralık siyah zeytin, kara incir, siyah üzüm ve enginarımızın tanıtımları da bu fuarda gerçekleşecek. Mudanya’mızı en iyi şekilde tanıtarak turizm alanında esnafımıza da katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
FUARA YEREL DESTEK
Mudanya’nın tarihi, kültürel ve ürünsel zenginliklerinin Türkiye ve Dünya’ya tanıtımını sağlamak amacında olduklarını ifade eden Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen ise, “Bu amacımıza EMİTT Turizm Fuarı’na katılarak bir adım daha yaklaşacağımızı düşünüyoruz. Bu konuda bizlere destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Fuarda ayrıca konaklama ve yerel ürünlerin tanıtımı için Mudanyalı yerel üreticilerden de destek aldıklarının altını çizen Esen, “Konaklama tesislerimizin tanıtmada Mudanya Turizm Otelciler Birliği (MUTOB), ürünlerin tanıtımında Marmarabirlik, yerel üretim kooperatifleri ve yerel markalı üreticiler ve kooperatifler bize destek olacaklardır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık