solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MAHALLELERE HİZMET ATAĞI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MAHALLELERE HİZMET ATAĞI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN MAHALLELERE HİZMET ATAĞI
  • 24 Temmuz 2017, Pazartesi 0:00

İlçe merkezinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi, mahallelere de hizmet vermeyi sürdürüyor. Yaman Mahallesi’ndeki muhtarlık ve imam evini baştan aşağıya yenileyen Mudanya Belediyesi, Yörükyenicesi Mahallesi’nde ise yeni arazi yollarını açtı.

İlçe merkezinde birçok alanda yenileme ve bakım çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi kırsal alanda gerçekleştirdiği çalışmaları da hız kesmeden sürdürüyor. Yaman Mahallesi’nde muhtarlık ve imam evinde tadilat çalışmalarını gerçekleştiren Mudanya Belediyesi, Yörükyenicesi Mahallesi’nde de yeni arazi yollarını açtı. Yer döşemesinden çatısına kadar tamamen yenileme çalışmaları yapılan muhtarlık ve imam evi daha sağlıklı ve iyi şartlarda hizmet verecek. İç dış cephe boyası yapılarak,  yer döşemleri, lavaboları, dolapları ile pencere ve kapıları tamamen yenilenen bina kısa zaman içerisinde hizmete girecek.  Öte yandan Yörükyenicesi Mahallesi’nde 2 km’lik arazi yolu açan belediye ekipleri, yolda ıslah çalışmalarını gerçekleştirdi.
“HİZMETLERİMİZİ ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ”
Yaz aylarında artan nüfusa doğru orantılı olarak gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap vermek için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe merkezi ve kırsal alanda bulunan mahallelere en iyi şekilde hizmet vermek için yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.  Muhtarların yerel yönetimlerin can damarı olduğunu ifade eden Türkyılmaz, “Muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebileceği ve çalışabileceği ortamlar yaratmaya çalışıyoruz. Yaman Mahallesi’ndeki muhtarlık binamızı ve imam evimizi tamamen yeniledik. Ayrıca Yörükenicesi Mahallemizde ise arazi yollarında çalışmalarımızı tamamladık” dedi Kısa zaman içerisinde muhtarlık ve imam evinin tamamlanacağını belirten Türkyılmaz, diğer mahallelerde de sırasıyla muhtarlık ve köy kahvehanelerinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık