Mudanya Belediyesi'nden her yaştan bireye eğitim

Mudanya’da yaşayan her yaştan bireyin mutluluğunu hedefleyen Mudanya Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” ilkesinden hareketle çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor.

Mudanya Belediyesi'nden her yaştan bireye  eğitim
  • 29 Haziran 2018, Cuma 0:00

Mudanya’da her yaştan bireye ücretsiz eğitim hizmeti sunan Mudanya Belediyesi’nin çocuklara ve yetişkinlere yönelik düzenlediği yaz dönemi atölyeleri devam ediyor. 18 Haziran’da ilk dönemi başlayan Yaz Okulları ile yetişkinler için düzenlenen halk dansları, filografi, ahşap boyama, resim, müzik, ebru ve heykel atölyelerinde toplamda 400 kursiyer eğitim görüyor. Yaz tatilini spor yaparak ve eğlenerek geçiren 7-12 yaş arası çocuklar, basketbol, futbol, İngilizce, drama, müzik, resim, heykel, dans atölyelerinde yaz boyu öğrenmeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik ilkesi gereği ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları’nın ikinci dönemi için kayıtlar başladı. İkinci dönem eğitimleri de Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde 30 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.