solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN DEV GENÇLİK KAMPI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN DEV GENÇLİK KAMPI

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN DEV GENÇLİK KAMPI
  • 12 Ocak 2018, Cuma 0:00

Bursa’nın incisi Mudanya, her geçen gün Türkiye’nin ve dünyanın en önemli turizm merkezi olma yolunda ilerliyor. İlçenin tarihi, doğal ve kültürel simgelerini turizmle birleştiren Mudanya Belediyesi, Söğütpınar’da bulunan 31 bin 729 metrekare arazide, dev bir gençlik kampı hayata geçiriyor. Önümüzdeki yaz hizmete açılması planlanan kamp alanı; deniz, doğa ve eğlenceyle buluşmak isteyenlerin yeni adresi olacak.

Mudanya Belediyesi, spor tesisleri, çocuk oyun alanları ve parkların yanı sıra ilçeyi cazibe merkezi haline getirecek yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Mudanya’nın kalkınması için tarihi, doğal ve kültürel simgelerini turizmle birleştiren Mudanya Belediyesi, Marmara’nın sonsuz maviliği ve zeytin ağaçlarıyla çevrili ilçenin tüm güzelliklerinin hissedileceği gençlik kampı hayata geçiriyor. 
Mudanya’nın Söğütpınar Mahallesi’nde bulunan 31 bin 729 metrekare arazide yeni bir doğal gençlik merkezi için kolları sıvayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gençlik festivallerinin sürekli yapılacağı bölgede Başkan Yardımcısı Hakan Karademir ve birim müdürleriyle birlikte teknik bir inceleme yaptı. İçinde her türlü ihtiyacın giderileceği tesisler, kütüphane, sahil düzenlemesi, çeşitli aktivitelerin yapılacağı bir kamp ve festival alanı yapacaklarını kaydeden Başkan Türkyılmaz, “Geçtiğimiz yıl binlerce genci bu bölgede Otostop Festivali’nde buluşturduk. Katılım oldukça iyiydi. Gördük ki, insanlarımızın doğayla buluşmaya ihtiyaçları var. Bizim de gençlik kampı olarak düşündüğümüz tasarladığımız bir yer olsun istedik. Teknik arkadaşlarımızla birlikte keşif ve incelemeler gerçekleştirdik. Bu yaza yetiştirmeye çalışıyoruz. Sadece Mudanya’nın değil Bursa’da ve ülkemizde yaşayan gençlerimize hitap edecek bir gençlik kampı planlıyoruz” dedi.
DENİZ, DOĞA EĞLENCE BİR ARADA
Doğanın tüm güzelliklerini tek bir rota üzerinde gözler önüne seren Mudanya’da, gençlere ve doğayla buluşmak isteyenlere nefes alacakları bir alan açacaklarını dile getiren Başkan Türkyılmaz, “Çok donanımlı olmasını istiyoruz. Kütüphanesi, Eşkel ve Söğütpınar sahilinde insanlarımızın denizle buluşmaları dahil, çeşitli aktivitelerin yapılacağı,  gençlerimizin burada dayanışma içerisinde olacağı, yeni yeni arkadaşlıkların oluşacağı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan gençliğin yetişmesi için burada çok güzel bir gençlik kampı projemiz var. Bu yaz hizmete girmesini planlıyoruz. Gençlerimizin burada birçok aktiviteyi bir arada yapma şansını onlara sunmuş olacağız. Başardığımızda çok mutlu olacağız” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık