solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

MUDANYA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

Mudanya Belediyesi
  • 30 Ekim 2014, Perşembe 0:00

Cumhuriyetin 91. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Mudanya’da da coşkuyla kutlandı. Resmi törenler Mudanya kaymakamı Orhan Çiftçi’nin tebrikleri kabul etmesiyle başladı.  Törene Mudanya Kaymamı Orhan Çiftçi, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Binbaşı Nurettin Özdoğan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  Belediye Meclis Başkan Vekili Erkan Altıntaş, Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı, Metin Şen ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda Mudanyalı vatandaş katıldı.
MUDANYA GELİNCİK TARLASINA DÖNDÜ
Mütareke Binası önünde başlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk sivil bando takımı olan Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde İskele Meydanı’nda son bulan yürüyüşe çok sayıda Mudanyalı da eşlik etti.  Kortejin ilk sırasında Kaymakam Çiftçi ile yer alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz halkı selamladı.  Alkışlar eşliğinde İpar caddesini yürüyerek kat eden kalabalığın yanı sıra Mudanya Belediyesi tarafından ilçe genelinde 15 bin özel tasarımlı bayrak dağıtıldı.  Ellerinde Türk bayrakları ile İskele Meydanı’nda düzenlenen törene katılan Mudanyalılar, Başkan Türkyılmaz ve devlet erkânının bayramını kutladı.
CUMHURİYETİ ŞİİRLE ANLATTILAR
İskele Meydanı’ndaki resmi törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Orhan              Çiftçi,  Mudanyalıların bayramını kutlarken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’da kendisine yönelik sevgi gösterileri altında bayram tebriklerini kabul etti.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tören,  halk dansları gösterileri ve öğrencilerin Cumhuriyet’i anlatan şiirler okumasıyla son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık