solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

Vatandaş sordu, Türkyılmaz cevapladı

Mudanya Belediyesi
  • 29 Kasım 2014, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşlardan gelen toplantı davetini geri çevirmeyerek, Ömerbey Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ve esnaflar ile kahve toplantısı gerçekleştirdi. Abidin Özmen Sokakta gerçekleşen toplantıda vatandaşlar merak ettikleri konuları ve isteklerini Türkyılmaz’a ilettiler. Tek tek söz alan vatandaşlar Belediye Başkanı’nın “Mudanya’yı birlikte yöneteceğiz” sözünü bu toplantılar ile yerine getirdiğini ifade ederek, teşekkür ettiler. Vatandaşlar Mudanya’nın geleceği ve projeler hakkında sorular sorarken, en büyük sıkıntının trafik ve otopark olduğunu dile getirdiler. Çocuklar için park alanlarının oluşturulması konusunda yöneticilerin hassas olmasını dileyen vatandaşlar, “Çocuklarımızı internet kafelerden çıkarıp, yeşil alanlara ve sosyal faaliyet alanlarına yönlendirmek istiyoruz” dediler.
TÜRKYILMAZ; SORULARA AÇIKLIK GETİRDİ
Kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak, yapacakları çalışmaları anlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, plajlardan, esnaflara, ulaşımdan, otopark hizmetlerine, tarihi mekanlardan, yeşil alanlara kadar bir çok konuda vatandaşı bilgilendirdi. Hem geçmişe sahip çıktıklarını hem de geleceği şekillendirmek için çalışmalar yaptıklarının altını çizen Türkyılmaz, “2015 yılı ile birlikte projelerimizin bazılarına başlıyoruz. Ne söz verdiysek, hepsini yerine getirmek için yalansız, dolansız, şeffaf, yasa dışı iş yapmadan çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
“PROJE KURULU İLE SAĞLIKLI KARARLAR ALACAĞIZ”
Oluşturdukları proje kurulu ile birlikte yapacakları projelerin daha sağlıklı ve uzun süreli olması için çalışmalar yaptıklarının altını çizen Türkyılmaz, “Önümüzdeki yılların projelerini hazır hale getirip, planlamalarını yaptık. 2015 yılı içerisinde 50’ye yakın çocuk parkını yapacağız. 3 Milyon TL’ye mal olacak Mudanya Destek Kart’ını (MUDKART) hayata geçireceğiz. Bu kartımız yoksul ailelerimiz için olacak. Sadece Mudanya esnafında kullanılacak” dedi.
“KİMSE BİZE KIZMASIN, GÜCENMESİN”
Mudanya’nın en büyük potansiyelinin turizm alanında olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Bu konuda başta trafik, ulaşım ve otoparklar olmak üzere bir takım düzenlemeler yapmamız gerekiyor. Mudanya’nın 52 haftasını dolu dolu yaşamak istiyoruz. Bu işleri yaparken de halkımıza danışarak, onların fikirlerini alarak bu yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu. “Kimse bize kızmasın, gücenmesin” diyen Türkyılmaz, “Biz Mudanya’yı tanınan ve bilinen bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. Ayrım yapmaksızın yaptığımız çalışmalarda bazı kişilerin canları yanacak. Bu konuda onlardan da anlayış bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık