solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

DİNÇSPOR POTADA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Mudanya Belediyesi
  • 11 Şubat 2015, Çarşamba 0:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) A Grubu’nun son haftasında Yalova V.İ.P. Gençlikspor’u deplasmanda 67-60 mağlup eden Dinç Spor, play-off gruplarına katılacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) A Grubu son maçında Yalova Atatürk Spor Salonu’nda Yalova temsilcisi ile karşılaşan Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı, ilk periyodu 20 -12 geride bitirdi. İkinci periyoda hızlı başlayan Dinç Spor, aradaki farkı kapatarak öne geçti ve ilk yarıyı 37 – 32 önde bitirdi. Karşılamanın ikinci yarısında kıyasıya bir mücadele sergileyen her iki takımın oyuncuları, seyircilere güzel bir karşılaşma izletti. 3. Periyodu 50-41 önde kapatan Dinç Spor, karşılaşmayı da 67-60 kazandı. Çetin Artan ve Ece Açıkgöz’ün yönettiği karşılaşmada galip gelen Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı, A grubu beşinci sırada tamamlayarak play- off’lara katılamaya hak kazandı.
PLAY-OFF GRUPLARI BELLİ OLDU
14 karşılaşmanın sonucunda, 9 mağlubiyet ve 5 galibiyet alarak TKB2L A Grubunu, 5’inci sırada tamamlayan Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı, play off gurubuna kaldı. İzmir, Mersin, Samsun ve Bursa temsilcilerinin yer aldığı play- off gruplarında Dinç Spor Kulübü ilk karşılaşmasını 14 Şubat’ta Bursa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacak.
GENÇ BAYANLAR 4’LÜ FİNALDE
Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Genç Bayan Basketbol Takımı ise, Bursa Bölgesel Ligi B grubunda yaptığı 6 karşılamanın sonucunda, grubundan yenilgisiz olarak finallere kaldı. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan Oksijen Spor karşılaşmasını 67 – 52 kazanarak gurubundan  1.  olarak çıkmayı başaran Dinç Spor’un genç bayanları, A grubunun 1’incisi ve 2’ncisi ile B grubunun 2’ncisinin katılacağı dörtlü final grubunda karşılaşmalarına devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık