Mudanya Belediyesi

ESNAFTAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ÖVGÜ

Mudanya Belediyesi
  • 14 Şubat 2015, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Hal Bölgesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyarette bölge esnafı, dükkan kiralarıyla ilgili yapılan düzenlemenin yerinde bir uygulama olduğunu, bu sayede tüm esnafın eşit koşullarda hizmet verebildiğini vurgulayarak, Başkan Türkyılmaz’a teşekkür etti.
“Temiz Mudanya, Temiz Belediyecilik” sloganıyla hizmetlerini aralıksız sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Hal Bölgesi’ndeki esnafı tek tek ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. Ziyarette, Mudanya Belediyesi CHP meclis üyeleri ve Mudanya Belediye Başkan yardımcıları da hazır bulundu. Başkan Hayri Türkyılmaz, mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan dükkanların kira bedellerinin artırılmasıyla ilgili önceleri tepkilerin gelmesine rağmen, şimdilerde esnafın da memnun olduğunu çünkü,  herkese eşit hakların tanındığını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, “Belediyenin her kuruşunu Mudanyalılar için harcamaya, Mudanya’yı temiz belediyecilik anlayışıyla yönetmeye söz verdim. Belediyemize ait dükkanlarda yaptığımız kira artışları, hakkaniyet ve eşitlik gözetilerek yapıldı. Esnafımız artan kiralara önceleri tepki göstermişti ancak, şimdi ziyaret ettiğimiz Hal Bölgesi esnafından tek bir şikayet bile almadık. Bu da bizleri çok mutlu etti. Esnafımız da eşit yaklaşımımızı anladı ve memnuniyetini dile getirdi” diye konuştu.