solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

DİNÇSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP

Mudanya Belediyesi
  • 21 Şubat 2015, Cumartesi 0:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Lig’i Play-Off maçında Urla Eda Spor’u ağırlayan Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü karşılaşmayı 53-85 kaybetti. Maç öncesi iki takımda Özgecan için pankart ile sahaya çıktı.

Play-off ikinci maçında kendi evinde İzmir temsilcisi Urla Eda Spor’u konuk eden Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı sahadan 53-85 mağlup ayrıldı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan Play-Off ikinci karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden Fatih Evli ve Uğur Turgut hakem ikilisi yönetti. İki takımda karşılaşmaya dengede başlarken, Urla temsilcisi maça ağırlığını ilk periyoddan itibaren koymaya başladı. Pota altında etkili oyun sergileyen Urla Eda Spor, ilk periyodu 8-23 önde bitirdi.  İkinci periyodda da istediğini alan Urla temsilcisi farkın kapanmasını önleyerek, soyunma odasına 20-43 önde gitti.
EDASPOR MAÇI BIRAKMADI
İkinci yarıya da önde başlayan Urla temsilcisi Ebru ve Seda’nın sayıları ile aradaki farkın kapanmasını önledi. Üçüncü periyodda ilk molaya 20-52 önde giren Urla temsilcisi üçüncü periyodu da 33-61 önde bitirdi. Dördüncü ve son periyodda da maçı bırakmayan Urla temsilcisi karşılaşmayı 85-53 kazandı. Ev sahibi Dinçspor’da Nurten 15 sayı 4 ribaunt ile oynarken, Urla Eda Spor’da Ebru 19 sayı 9 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı. Karşılaşma öncesi her iki takımda “Yasta değil, isyandayız” pankartı ile maça çıkarak, katledilen Özgecan Aslan için tepkilerini ortaya koydular.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık