solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

MUDANYA BELEDİYESİ MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

MUDANYA BELEDİYESİ MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKTİ
  • 20 Ocak 2015, Salı 0:00

Son zamanlarda ülkemizde çok sayı da gencimizin yaşamını yitirdiği madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle “Çetin Ceviz” adlı tiyatro oyunu Mudanya’da sahnelendi.

Küçük yaşlarda başlanılan madde bağımlılığına dikkat çekmek, gençleri ve aileleri madde bağımlılığına karşı bilinçlendirmelerini sağlamak amacıyla Nokta Tiyatrosu’nun “Çetin Ceviz” adlı oyunu Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Mudanyalılarla buluştu. Ömer Leventoğlu’nun yazdığı, Abdullah Şahin’in yönettiği oyun üç perde halinde sahnelendi. Mutlu bir ailenin küçük kızının arkadaşına özenmesiyle başlayan uyuşturucu bağımlılığı ve ailenin çocuklarının bu bağımlılığa karşı verdiği amansız mücadeleyi anlatan oyunda, sevinç ve hüzün bir arada yaşanıyor.
“HEPİMİZ DESTEK OLMALIYIZ”
Madde bağımlılığı hakkında öğrencileri ve ebeveynleri duyarlı olmaları konusunda üzerlerine her türlü desteği vermeye hazır vurgulayan Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, “Hepimizin çocuğu var. Kendini bilen her birey, bu hassas ve çocuklarımızın geleceğini karartan konu için üzerine düşenden çok daha fazlasını yapmak zorundadır. Bizler destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Tiyatro oyuncularına Ay, madde bağımlılığı gibi çok önemli bir soruna dikkat çeken bir oyun sahneledikleri için de ayrıca Nokta Tiyatrosu’nu tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık