solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA

MUDANYA BELEDİYESİ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA

MUDANYA BELEDİYESİ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA
  • 08 Ağustos 2016, Pazartesi 0:00

İlçe merkezi ve kırsal alanda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi, Güzelyalı Mahallesi’nde kimsesiz bir vatandaşın evini tamamen temizledi.

Mudanya Belediyesi’nin kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahibi hemşehrilerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu güne kadar binlerce Mudanyalı hemşehrimizin yardımına koşan Zeytin Dalı ekibi, Güzelyalı Mahallesi’nde kimsesiz bir vatandaşın evini tamamen temizledi. Mutfağından, lavabosuna, oturma odasından, banyosuna kadar evin her tarafını eşyalarıyla birlikte temizleyen ekip, evin perde ve halılarını da yıkadı.
ZEYTİN DALI PROJESİYE KİMSE KİMSESİZ KALMIYOR
Zeytin Dalı Projesi’ni hayata geçirdikleri günden beri her vatandaşın ihtiyacına cevap verdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytin Dalı Projemiz hemşehrilerimizden büyük ilgi görüyor. Projemizin ne kadar doğru olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz” dedi. Kimse kimsesiz kalmayacak sloganıyla bu projeyi hayata geçirdiklerine vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu anlayışımızla kimseyi yalnız bırakmıyoruz. Sağlıktan, saç kesimine, temizlikten, gıda, giyecek ve yakacak yardımına kadar hemşehrilerimizin her ihtiyacına cevap veriyoruz” dedi. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkyılmaz,  Zeytin Dalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle hizmet veren ekibine de teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık