solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ DENETLEMELERDEN TERTEMİZ ÇIKTI

MUDANYA BELEDİYESİ DENETLEMELERDEN TERTEMİZ ÇIKTI

MUDANYA BELEDİYESİ DENETLEMELERDEN TERTEMİZ ÇIKTI
  • 09 Eylül 2016, Cuma 0:00

29 aylık görev süresi içerisinde müfettişler tarafından birçok denetleme geçirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Belediyemiz uzun bir aradan sonra Sayıştay tarafından denetlendi. Bu denetlemelerden tertemiz bir şekilde alnımızın akıyla çıktık” dedi.

29 aylık süre içerisinde mülkiye ve Sayıştay müfettişleri tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü başta olmak üzere tüm birimleri denetlenen Mudanya Belediyesi’nde herhangi bir olumsuz işleme rastlanmadı. Mudanya Belediyesi’ne son olarak gelen ve tüm birimleri denetleyen İçişleri Bakanlığı müfettişi ise altı haftalık denetlemeleri sonucunda Başkan Türkyılmaz ve birim müdürlerine teşekkür ederek denetlemesini sorunsuz olarak sonlandırdı.      
SAYIŞTAY UZUN BİR ARADAN SONRA DENETLEDİ  
Göreve geldiklerinde sorunlu bir belediye devraldıklarını ve temizlenerek aklanması için uğraş verdiklerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu nedenle de müfettişlerin belediyeyi denetlemeleri bizleri mutlu ediyor. Mudanya Belediyesi olarak hizmetlerimizi verirken sorunsuz olmak ve olumsuz düşüncelerden arındırılmış olmak istiyoruz” dedi. Mudanya Belediyesi’nin Sayıştay müfettişleri tarafından denetlendiğine de dikkat çeken Türkyılmaz, yapılan denetimlerde olumsuz bir durum ile karşılaşılmadığını söyledi.
TEMİZ VE ŞEFFAF BİR BELEDİYE
Temiz, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışıyla görevi devraldıklarını ve görev sürecinde bu anlayıştan ayrılmayacaklarının altını çizen Türkyılmaz, “29 aylık görev süremiz içerisinde gerçekleştirdiğimiz ihaleler, hizmetler ve yazışmalarda hiçbir illegal durum ile karşılaşılmadı. Her işimizi yasalara uygun ve hesap verebilir bir anlayışla gerçekleştiriyoruz.  Belediye yönetimi olarak bizde yanlış bir şey yapıyorsak, denetlemeler en küçük noktasına kadar yapılmalıdır, bu denetimleri destekliyor ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Geçmiş dönem ve kendi dönemlerinde de olsa, hesabı sorulmayan hiç bir konunun kalmamasını ve üstünün kapanmamasını istediklerini de vurgulayan Türkyılmaz, “Mudanya Belediyesi olarak hesabını veremeyeceğimiz tek bir noktanın bile kalmamasını istiyoruz, temiz ve şeffaf bir belediye olarak önümüze bakmak ve vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmet sözlerini yerine getirmek istiyoruz” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık