solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ “ATATÜRK ÇEŞMESİ”Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ “ATATÜRK ÇEŞMESİ”Nİ TAMAMEN YENİLİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ “ATATÜRK ÇEŞMESİ”Nİ TAMAMEN YENİLİYOR
  • 26 Temmuz 2017, Çarşamba 0:00

Marmarabirlik ortakları tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100.yılı anısına 1981 yılında inşa edilen Atatürk Çeşmesi Mudanya Belediyesi tarafından yenileniyor.

Marmarabirlik ortakları tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100. yılı anısına 1981 yılında yaptırılan Atatürk Çeşmesi, Mudanya Belediyesi tarafından yenileniyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Mustafa Taban’dan bilgiler alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“ATAMIZA YAKIŞIR HALE GELECEK”
Gerçekleşen bakım ve onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tesisat giderlerinin yenilenmesi ve mermer kaplamalarının yenilenmesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yapılacak ışıklandırma ve mozaik uygulaması ile çeşmenin bambaşka bir görünüm kazanacağını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Atatürk’ümüzün adını taşıyan çeşmemizi Atamıza ve ilçemize yakışır bir şekilde tamamen yeniliyoruz. Ayrıca çeşmemiz üzerinde Atatürk’ümüze ait sözler ve görseller de yer alacak” dedi.     

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık