solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

MUDANYA BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI

MUDANYA BELEDİYESİ ANNELERİ UNUTMADI
  • 08 Mayıs 2016, Pazar 0:00

Her yıl Mayıs aynın ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde Mudanya Belediyesi anneleri unutmadı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle gönüllerde bir kez daha taht kuran Mudanya Belediyesi, şehit annesi Cahide İlhan’ı da evinde ziyaret etti.   

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı ziyaretlerde kendisini temsilen Zeytin Dalı ekibi annelere ziyaretlerde bulundu. Şehit Annesi Cahide İlhan’ı evinde ziyaret eden Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi bir aileye kez daha taziyelerini ileterek, anneler gününü de kutladı. Annelere yalnız olmadıklarını hissettiren Mudanya Belediyesi, köylerde yaşayan annelere de sürpriz yaptı.
ZEYTİN DALI EKİBİ GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR
Anneler Günü ziyaretleri kapsamında köylerde yaşayan anneleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz adına evlerinde ziyaret eden Zeytin Dalı ekibi ise annelerin bu mutlu günlerine ortak oldu. Sürpriz ziyaretlerle Zeytin Dalı ekibini karşısında gören anneler sevinç gözyaşlarını tutamazken, çiçeklerle annelerin bu mutlu günlerinde yalnız olmadıklarını hissettiren Mudanya Belediyesi annelerin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık