solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

MUDANYA BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

MUDANYA BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI
  • 21 Kasım 2014, Cuma 0:00

MUDANYA BELEDİYESİ 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

Mudanya Belediyesi ilçenin 5 farklı yerinde Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıttı. Mudanya’da bu yıl aşure ayı vatandaşla iç içe yaşandı.  Mudanya Belediye binası önü,  Halitpaşa Caddesi  (Eski Devlet Hastanesi yanı),  Hal Kahvesi, Güzelyalı ve Tirilye’de kurulan stantlarla 5 bin kişiye aşure dağıtıldı. Muharrem ayı nedeniyle dağıtılan aşureye Mudanyalılar da yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ KEPÇEYİ ELİNE ALDI AŞURE DAĞITTI

Güzelyalı, Belediye binası önü ve Hal Kahvesi’ndeki aşure ikramına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra başkan yardımcıları da katıldı. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ‘nin  de katıldığı etkinlikte kepçeyi eline alan Başkan Türkyılmaz kurulan kazanların arkasına geçti, vatandaşlara hem aşure dağıttı, hem de bol bol sohbet etme imkanı yakaladı.

KAYMAKAM ÇİFTÇİ VE BAŞKAN TÜRKYILMAZ AŞURE’NİN TADINA BİRLİKTE BAKTI

Vatandaşa kepçe ile aşure dağıtan Başkan Türkyılmaz,  Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ’ye de aşure ikram etti.  İkili ayaküstü sohbet etme imkânı bulunurken aşurenin tadına da birlikte baktı. Başkan Hayri Türkyılmaz,  5 bin kişiye aşure dağıtıklarını ve etkinliğin bundan böyle her yıl geleneksel hale geleceğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık