solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BANDOSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

MUDANYA BANDOSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

MUDANYA BANDOSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
  • 27 Şubat 2017, Pazartesi 0:00

Tarihi Mudanya Bandosu, Cuma günleri okullarda yapılan bayrak törenlerinde öğrencilerle bir araya geliyor. Öğrencilere mini konser veren bando takımı, daha sonra öğrencilerle İstiklal Marşı’nı seslendiriyor.

Türkiye’de kurulan ilk sivil bando olma özelliğini taşıyan Tarihi Mudanya Bandosu, başlattığı yeni uygulamayla Cuma günleri okullardaki bayrak törenlerine katılıyor. Her hafta farklı bir okula konuk olan bando takımı, sevilen marş ve şarkılarını seslendirerek öğrencilere neşeli dakikalar yaşatıyor. İlk olarak Güzelyalı Atatürk İlkokulu’nda başlatılan uygulama her hafta farklı bir okulda devam edecek.  Uygulamanın öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle karşılandığını belirten Bando Şefi Fehmettin Bahçuvancı, “İstiklal Marşımızı okumadan önce sevilen marşları ve şarkıları öğrenciler ile birlikte seslendiriyoruz. Mini konserimizin ardından okul çıkış saatinde İstiklal Marşı’mızı hep birlikte coşkuyla söylüyoruz” dedi. Konserler öncesinde Mudanya bandosu ve bandoda ki çalgı aletlerini öğrencilere tanıttıklarını da belirten Bahçuvancı, bu uygulamayı yaygınlaştırmak istediklerinin de altını çizdi. 
Atatürk Ortaokulu Müdürü İbrahim Bozdağ ise, Atatürk’ün emriyle kurulan bandolar hakkında öğrencilere kısa bilgiler verirken, bando takımına da teşekkür etti.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık