solyanreklam
sagreklam

MİNİKLER MUDANYA’YI RESİMLE ANLATTI

MİNİKLER MUDANYA’YI RESİMLE ANLATTI

MİNİKLER MUDANYA’YI RESİMLE ANLATTI
  • 24 Ekim 2014, Cuma 0:00

MİNİKLER MUDANYA’YI RESİMLE ANLATTI

Mudanya Resim Atölyesi ve Mudanya Roraty Kulübünün ortaklaşa düzenlediği "Benim Mudanya’m Resim Yarışması’’ ödülleri sahiplerini buldu.

MİNİK RESAMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

‘’Benim Mudanyam" konulu ilk ve ortaokullu öğrencilerin katıldığı yarışmanın dereceye girenleri belli oldu. 9 okuldan 18 orta ve ilkokul öğrencisinin katıldığı pastel boya resim yarışmasının ödül töreni Mudanya resim Atölyesi’nde gerçekleşti. Jürinin değerlendirmelerinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altuntaş, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Rotary Kulübü Başkanı Eray Şahoğlu, Mudanya Resim Atölyesi Derneği Başkanı Turgut Yılmaz tarafından verildi.

ALTUNTAŞ:  MUDANYA’NIN TANITIMINA SONUNA DEK DESTEK

Ortaokul birincisi Beril Bozkaya’ya Kaymakam Orhan Çiftçi plaket ve Tablet hediye ederken, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altuntaş’ta dereceye giren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hediyelerini vererek tebrik etti.  Altuntaş;  Mudanya Belediyesi olarak ilçenin tanıtımına destek olacak bu tür etkinliklerin her zaman yanında olduklarını belirti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık