MİNİK YÜREKLERİN BÜYÜK GÖSTERİSİ

• 31 Mayıs 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim yılını düzenledikleri gece ile noktaladılar. Minik öğrenciler başkan amcalarını da çiçeklerle karşıladılar.

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi 2015-2016 eğitim öğretim yılı yılsonu etkinliğini Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliğe Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Kreş Müdürü Adnan Gül’ün yanı sıra Kültür Müdürü Sevgi Akuş, çok sayıda veli ve Mudanyalılar katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Agah Bursalı Kreş Müdürü Adnan Gül, kreş olarak çocukların ikinci evleri olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Eğitim öğretim hayatlarında emeği geçenlere teşekkür eden Gül, öğrencilerine de eğitim hayatlarında başarılar diledi. 3,4 ve 5 yaşındaki minik öğrenciler gösteriyle alkış alırken, ailelerine de duygulu anlar yaşattılar. Folklor, bale, müzik, modern dans gösterileri ve şiir performanslarıyla beğeni toplayan minikler final gösterisinde söyledikleri “Atatürk Çocukları” şarkısıyla bol bol alkış aldılar. Aileler ise etkinlik boyunca çocuklarını görüntülemek için birbirleriyle yarıştılar.