solyanreklam
sagreklam

MİNİK SATRANÇ TUTKUNLARI MUDANYA’DA YARIŞTI

Mudanya Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen “15 Yaş Altı Barış ve Kardeşlik Satranç Turnuvası”nda 187 lisanslı sporcu ter döktü.

MİNİK SATRANÇ TUTKUNLARI MUDANYA’DA YARIŞTI
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 10:15

Mudanya Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen “15 Yaş Altı Barış ve Kardeşlik Satranç Turnuvası”nda 187 lisanslı sporcu ter döktü. İki gün süren turnuvada dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Mudanya Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu’nun birlikte düzenlediği “15 Yaş Altı Barış ve Kardeşlik Satranç Turnuvası” büyük heyecana sahne oldu. Üç kategoride 187 lisanslı sporcunun katılımıyla yapılan turnuvada, dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Mudanya Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada öğrenciler, en doğru hamleleri yapabilmek için ter döktü. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Meclis Üyeleri Servet Usta ile Hayati Samast, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Talip Narin, Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Sevgin Güneş turnuvaya katılarak, dereceye girebilmek için yarışan öğrencilere başarılar diledi. B Kategorisi’nde birinci Arda Taş olurken, Ali Tuna Ürkmez ikinci ve Arda Pekkul üçüncü oldu. C1 Kategorisi’nde Serra Solak birinciliği alırken, Ramazan Efe Bozdemir ikinci ve Efe Tuna Akçay üçüncü oldu. C2 Kategorisi’nde Can Öztürk birinci, Ayşenur Çolak ikinci ve Furkan Alışkın da üçüncülüğü aldı. Ayşenur Çocuk, Ezgi Daban ve Serra Solak ise turnuvanın en iyi bayan oyuncuları seçildi. Derece giren sporculara ödülleri, düzenlenen törenle takdim edildi. 


 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık