Minik Muharrem'e Son Görev

Minik Muharrem'e Son Görev
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 21:26

Antrenman esnasında geçirdiği talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altyapı sporcusu Muharrem Ege Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Öztürk ailesini Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan da yalnız bırakmadı.

Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde antrenman yaparken geçirdiği talihsiz kaza sonucunda hayata gözlerini yuman Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altyapı sporcusu Muharrem Ege Öztürk son yolculuğuna uğurlandı. Gördes’e bağlı Ulgar Mahallesi’nde gerçekleştirilen cenaze törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Mehmet Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesporlu sporcular katıldı. Ulgar Mahallesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Muharrem Ege Öztürk mahalle mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine katılan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün taziye dileklerini aileye iletti.