solyanreklam
sagreklam

MİNİK KULAÇLAR SERTİFİKALARINI ALDI

Orhangazi Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yeni faaliyete giren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda geçen ay başlayan yüzme kursl

MİNİK KULAÇLAR SERTİFİKALARINI ALDI
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Orhangazi Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından yeni faaliyete giren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda geçen ay başlayan yüzme kurslarına katılan öğrenciler kurslarını tamamladı. Yaşları 8 ile 13 arasında değişen 240 minik sporcunun yüzme öğrendiği kursların bitiminde Yüzme Havuzunda bir de sertifika töreni düzenlendi. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Atğm.Ömer Birinci, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Kayalı, Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Karabacak ile öğrenci velilerinin katıldığı sertifika töreninde minik kulaçlar sertifikalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Kayalı, Orhangazi’nin son derece önemli bir esere kavuşturulduğunu belirterek, hem yüzme havuzu hem de kurslarımıza destek olan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Çağlayan; Havuz tüm ilçe halkına hizmet verecek

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yüzme havuzunun artık hizmete girdiğine vurgu yaparak,yarı olimpik yüzme havuzumuzda önce yavrularımız için bir kurs düzenledik. Yaşları 8- ile 13 arasında değişen tam 240 çocuğumuz kurs hocalarımızdan eğitim alıp yüzme öğrendiler dedi. Çağlayan, Yüzme Havuzunun bundan sonraki süreçte belli programlar dahilinde tüm ilçe halkına da hizmet vereceğini belirterek, bu tesisin de ilçemize kazandırılmış olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum dedi. Programda son konuşan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ise yüzme havuzunun Orhangazi için yeni bir değer olduğunu belirterek, spor demek dinamik bir nesil demek. Bu dinamizme katkı koyan herkese teşekkür ediyorum dedi. Konuşmaların ardından yüzme eğitimi alan kız ve erkek öğrencilerden oluşan gruplar ayrı ayrı bir gösteri düzenlediler. Ailelerin de yoğun katılım gösterdiği sertifika töreni protokol üyelerinin öğrencilere sertifikalarını vermeleri ile tamamlandı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık