solyanreklam
sagreklam

MİNİ ÇARŞI MODERN HALE GELECEK

MİNİ ÇARŞI MODERN HALE GELECEK

MİNİ ÇARŞI MODERN HALE GELECEK
  • 20 Temmuz 2016, Çarşamba 0:00

Güzelyalı Mini Çarşısındaki esnafların tahliye edilmesine açıklık getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mini çarşının düzenlenerek yeniden kiracılara verileceğini söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çarşı esnafının da katılım sağladığı basın toplantısıyla Mini Çarşı’da gerçekleşen süreci değerlendirdi.   Güzelyalı Mini Çarşısı’nın planlarda Mudanya Belediyesi’ne ait açık pazaryeri olarak gözüktüğünü ifade eden Türkyılmaz, “Çarşımızı daha kullanılır bir hale getirmek istiyoruz. Yer sahiplerinin ve hemşehrilerimizin daha nezih bir ortama kavuşması için gerekli düzenlemeleri gerçekleştireceğiz” dedi. 30 Haziran’da kiracı olarak bulunanların süresinin dolduğuna da vurgu yapan Türkyılmaz, Üç ay öncesinden kiracılara resmi olarak tebligat göndererek düşüncelerini paylaştıklarını söyledi.
“İKİ YÜZLÜLER ORADA OLMAYACAK”
Hak eden insanların, aracı tefeci kullanmayan insanların, gerçek derdi evine ekmek götürmek olanların, hakkı olanın çarşıda yer alması için çalışma yaptıklarını belirten Türkyılmaz, “Art niyetli olan ve birden fazla yeri olanlar o çarşıda olmayacak.Benim karşıma gelip başkan sen büyüksün, adaletine güveniyoruz deyip , arkamdan konuşanlar orada olmayacaklar. O fırsatçılar, aracılar, tefeciler, iki yüzlü ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler orada olmayacaklar” dedi.
“MODERN BİR PAZARYERİ OLACAK
Mini Çarşı’da gerçekleşecek düzenlemenin ardından hak eden insanların olacağını belirten Türkyılmaz, “Öncelik Mudanya’da ikamet edenlere ve gerçekten evine ekmek götürmek için çalışanlara verilecek” dedi. En kısa zamanda çarşının modern bir pazaryeri görünümüne kavuşacağını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, Mudanya’nın ve Mudanyalıların haklarını korumaya devam edeceklerini söyledi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık