solyanreklam
sagreklam

MESKİ?de Yumruklar Konuşacak

MESKİ?de Yumruklar Konuşacak

MESKİ?de Yumruklar Konuşacak
  • 19 Ocak 2018, Cuma 0:00

Türkiye Boks Federasyonu tarafndan hayata geçirilen Spor Toto Türkiye Boks Ligi’nde kuralar çekildi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Meskispor Kulübü Boks Takm, sezonun ilk maçnda Samsun lkadm Belediyesi Spor Kulübü ile karlaacak.

Boksta kuralar çekildi

Türkiye Boks Federasyonu tarafndan oluturulan Spor Toto Türkiye Boks Ligi, ülke genelinden takmlarn katlmyla kuruldu. Takmlarn karlamalarn belirleyecek kuralar, Boks Federasyonu Bakan Eyüp Gözgeç, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp yöneticileri ve spor camiasndan davetlilerin katlmyla Ankara’da çekildi. Boks liginde Mersin’i temsil edecek Meski Spor Kulübü’nün adna kuray kulüp üst kurul delegesi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Uçan çekti.

Boks camiasnn uzun zamandr bu adm beklediini belirten Federasyon Bakan Eyüp Gözgeç, böylesine önemli bir organizasyonun kendileri döneminde gerçeklemesinin mutluluunu yaadklarn söyledi.
Federasyondan yaplan açklamaya göre ubat aynda balayacak Boks Ligi kapsamnda her 15 günde bir müsabaka düzenlenecek. Müsabakalar Bu sayesinde sporcular sürekli hazr karlamalara hazr olacak bok sporunda sporcularn geliimine önemli katklar salanacak. Lige katlan sporcularn gelecek dönemde milli forma altnda da büyük baarlara imza atmas amaçlanrken, lig sonunda ilk 3’e giren takmlara ödül de verilecek.

Mersin’i MESK temsil edecek

Amatör sporda Mersin’in önemli kulüplerinden olan Meski, artk boksta da Mersin’i tüm Türkiye’de temsil edecek. Kulüp Üst Kurul Delegesi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Uçan, Meskispor Boks Takm’nn önemli baarlara imza atacan belirterek, “Mersin genelinden sporcularla oluturduumuz boks takmmzla federasyon ligine katlacaz. Müsabakalarda bugüne kadar saysz baarlar kazanan Mersin’i, Türkiye liginde en iyi ekilde temsil ederek boksta da yeni baarlara imza atacaz. Ligin tüm spor camiasna Mersinimize hayrl uurlu olmasn temenni eder, tüm takmlara baarlar dilerim” dedi.

10-11 ubat 2018 tarihlerinde balayacak Türkiye Boks Ligi’ne katlacak 12 takm ise öyle:
Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayseri Birlik Gençlik ve Spor Kulübü, Beikta Jimnastik Kulübü, ASK (Ankara), Mersin Büyükehir Belediyesi MESK Spor Kulübü, Ankara Salk Spor Kulübü, Samsun lkadm Belediyesi Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Kulübü, Malatya Turgut Özal Spor Kulübü, stanbul Baclar Olimpik Spor Kulübü ve Koca Çnar Hatay Spor Kulübü.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık