solyanreklam
sagreklam

Mersinliler Zara İle Coştu

Mersinliler Zara İle Coştu

Mersinliler Zara İle Coştu
  • 31 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Mersinliler Zara le Cotu

Türk Halk Müzii sanatçs Zara, Mersin’de konser verdi. Yamurlu havaya ramen Atatürk Park’n dolduran binlerce Mersinli, Zara’nn seslendirdii parçalar hep bir azdan söyledi.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri kapsamnda Ramazan Ay’nn ilk gününden itibaren verilmeye balanan konserler hz kesmeden devam ediyor. Ramazan Ay’nn 15’inci gününde, konser alann dolduran Mersinlilerle birlikte türkülerini okuyan sanatç Zara, Ramazan’n cokusunu Mersinlilere doyasya yaatt.

Türk Halk Müzii sanatçs Zara, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Hasretinle Yand Gönlüm’, ‘Gönül Da’, ‘Leylim Ley’, ‘Dilenci’, ‘Fesupanallah’, ‘Kaç Kadeh Krld?’, ‘Hangimiz Sevmedik?’, ‘syan’, ‘Ben Yoruldum Hayat’, ‘Mesele’ ve ‘Demen Benim Gaml Yasl Gönlüme’ gibi birbirinden güzel parçalar Mersinliler için söyledi. ‘Hayat Tespih Yapmm’, ‘Fidayda’, ‘Earbn Yan Balama’, ‘Bu Sevdalar Bouna’, ‘Ankara’nn Balar’ gibi hareketli parçalar ile de Mersinlileri elendiren ve coturan sanatç Zara, konserini ‘Bir Bakadr Benim Memleketim’ isimli ark ile sona erdirdi.

Kutlugün: “Mersin’e kalite yakr”

Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, gecenin sonunda sanatç Zara’ya çiçek takdiminde bulunarak, “Her akam tekrar edeceiz. Hayatmzn her annda da tekrar edeceiz. Mersin’e kalite yakr. te kaliteyi gördünüz. Ramazan’nz mübarek olsun. Her ey gönlünüzce olsun. Güzellikleriniz daim olsun. Ancak her güzel eyin, her kaliteli iin arkasnda bir emek var. Bizi bu akam Zara hanmefendiyle buluturan Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a büyük bir alk almak istiyorum. Alklarnz daim olsun, yüreiniz güzelliklerle dolsun” dedi.

Türk Halk Müzii’nin esiz seslerinden Zara da “unu söyleyeceim gerçekten, ben kendime sevgili diye sizi seçtim. Hepiniz benim sevgilimsiniz, canmsnz. Hepinize teker teker smsk sarlyorum. Hayrl Ramazanlar olsun inallah. Diliyoruz ki bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine insanlarn nefsine dur dedii bu güzel günlerin yüzüm suyu hürmetine bütün dünyaya bar enerjisi yaylsn. Sizden baladn bu güzellik inallah. Ho geldiniz, erefler verdiniz, biz sizinle bulumayal hasretinizle yandk tututuk” eklinde konutu.

Türk Halk Müzii sanatçs Zara, parçalaryla konser alanna gelen Mersinlilere doyumsuz bir gece yaatt. Sahne performansyla göz kamatran Zara, seslendirdii türkülerle bol bol alk ald. Atatürk Park’n dolduran Mersinliler, yaan yamura aldrmadan,  Zara’nn seslendirdii eserlere elik edip unutulmaz bir akam yaad.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık