solyanreklam
sagreklam

Mersinliler Kültür Park?ta Hayatın Ritmini Yakalıyor

Mersinliler Kültür Park?ta Hayatın Ritmini Yakalıyor

Mersinliler Kültür Park?ta Hayatın Ritmini Yakalıyor
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Kültür Park’ta kullanma sunulan ayak piyanosu vatandalar tarafndan ilgiyle karland. Parka yerletirilen ayak piyanosu ile birlikte Mersin Kültür Park’ta çeitli ezgiler ve notalar yaylmaya balad.

Mersin’in kent estetii yönünden gelitirilmesi amac ile balatlan çalmalar kapsamnda Mersin Kültür Park’ta yaplan düzenlemeler devam ediyor. Mersin Büyükehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Bakanl Kent Estetii ube Müdürlüü ekipleri tarafndan yaplan çalmalar sonucunda yerletirilen ayak piyanosu Mersin Kültür Park’ta yerini ald.

Mersin Kültür Park’a giden vatandalar 125 santimetre eninde 350 santimetre uzunluunda ölçülere sahip olan 24 tulu 2 oktav ses aralna sahip piyano ile çeitli müzikleri ayaklar ile çalabiliyorlar. D ortamdan kaynaklanan sorunlara kar dayankl olan ayak piyanosu svya dayankl olarak kimyasal madde ile preslenerek kompakt malzemeden üretildi. Metal yerleri sac malzemeden yaplan ayak piyanosu 12 volt elektrik ile çalmakta ve yüksek voltaj riski bulunmuyor.

Sabah saat 06:00 ile akam 23:00 arasnda faaliyet gösterecek olan ayak piyanosunda hangi tua baslrsa baslsn arknn sradaki notas çalnmakta kaytl eserler ise rastgele olarak seçiliyor.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık