solyanreklam
sagreklam

Mersin'de Oy Kullanmaya 'Engel Yok'

Mersin'de Oy Kullanmaya 'Engel Yok'

Mersin'de Oy Kullanmaya 'Engel Yok'
  • 24 Haziran 2018, Pazar 0:00

Mersin’de Oy Kullanmaya ‘Engel Yok’

Mersin Büyükehir Belediyesi, 24 Haziran cumhurbakanl ve milletvekili seçimlerinde engelli ve hasta vatandalarn oylarn daha rahat ekilde kullanabilmesi için engelli transfer araçlar ile Mersinli vatandalara ulam desteinde bulundu.

Engelli bireylerin ulam ve eriim skntlarn çözme noktasnda sosyal projeler gelitiren Mersin Büyükehir Belediyesi, 24 Haziran Pazar günü yaplan cumhurbakanl ve milletvekili seçimlerinde engelliler ile hasta vatandalar da unutmayarak, dezavantajl gruplarn sandklara daha rahat ulaabilmesi için tüm imkânlarn seferber etti.

Büyükehir Belediyesi engelli ve hasta vatandalar unutmayarak, talep üzerine seçimlerinin gerçekletirildii gün vatandalar transfer araçlar ile evlerinden veya hastanelerden alarak oy kullanacaklar ilgili merkezlere kadar götürdü. Engelli ve hasta bireylerin oy kullanacaklar sandn bana kadar elik eden Büyükehir Belediyesi görevlileri tarafndan, oy kullanma ilemi bittikten sonra engelli bireyler evlerine geri götürüldü.

“Vatandalk görevimizi yerine getirdik”

Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi Salk Aratrma ve Uygulama Hastanesi Nöroloji Bölümü’nde hasta olarak yatan 83 yandaki Hüseyin Seyrek, kendisini, oy kullanaca Toroslar Anafartalar lkokulu’na götüren Büyükehir Belediyesi Engelliler Dairesi Bakanl personellerine teekkürlerine ileterek, “Geldim oyumu kullandm, hayrl olsun. Büyükehir Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnunum” dedi.

Hüseyin Seyrek’in olu Aydn Seyrek ise, babasnn böyle bir imkândan faydaland için çok memnun olduklarn dile getirerek, “Mersin Büyükehir Belediyesi Engelliler Dairesi Bakanl’na vermi olduu bu hizmet için çok teekkür ediyorum. Seçim günü oy kullanmamz için bize engelli arac gönderdiler. Oyumuzu kullanp geri tekrar hastaneye gidiyoruz. Babam arife gününden beri rahatsz. Demokratik hakkn geldi ve kulland Büyükehir Belediyesi sayesinde. Oy kullanabilmek çok güzel bir duygu. Vatandalk görevi ve bunu yerine getirmek için geldik” eklinde konutu.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin 0324 223 54 44 numaral telefonunu arayarak engelsiz ulam hizmetinden yararlanmak isteyen vatandalara bu hizmeti sundu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık