solyanreklam
sagreklam

Mersin Büyükşehir'den Afrin'e Destek

Mersin Büyükşehir'den Afrin'e Destek

Mersin Büyükşehir'den Afrin'e Destek
  • 28 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan ülkenin bütünlüü için 68 gün önce balatlan ve baar ile tamamlanan Afrin Harekât’nda terörle mücadele eden kahraman Mehmetçie ve bölgedeki insanlara trlar dolusu destek gönderdi.

Türk Silahl Kuvvetleri’nin Suriye’nin Kuzey Bats’nda bulunan Afrin Bölgesi’nde zorunlu olarak balatt operasyonda mücadele eden Mehmetçie ve bölgede yaayan insanlara, Mersin Büyükehir Belediyesi’nden trlarla yardm yad.

Garnizon Komutanl ve yetkililerle gerçekletirilen görümelerden sonra Mehmetçiin ve bölgedeki vatandalarn ihtiyaçlarn tespit eden Büyükehir Belediyesi, içerisinde kiisel bakm malzemeleri, su, çorap, termal içlik, powerbank ve cezerye olan 2 tr ve iki kamyonu Kilis’e uurlad. Mersin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Kerim Tufan ve meclis üyeleri de hediyeler birlikte yola çkt.

2 tr ve iki kamyon dolusu yardm Mersin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Kerim Tufan ve meclis üyeleri eliinde Afrin'de ki Mehmetçiklerimize ulatrlmak üzere Kilis Valilii l Jandarma Komutanl nezdinde yetkililere teslim edildi.

htiyaç malzemelerini datm yaplmak üzere Kilis Valilii l Jandarma Komutanl’na teslim ettikten sonra konuan Mersin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Kerim Tufan, “Mersin Büyükehir Belediyesi olarak Afrin’de ki Mehmetçiklerimiz ve vatandalar için iki tr dolusu ihtiyaç malzemelerini getirip Kilis Jandarma Komutanlmza teslim ettik. Türk Silahl Kuvvetlerimizin snr ötesi harekât neticesinde Afrin teröristlerden temizlendi. Afrin’de de daha önce terör nedeniyle ülkesini, evini terk etmek zorunda kalan insanlar Türk ordusunun himayesinde yava yava evlerine, yuvalarna dönmeye baladlar. Bu nedenle insanlar aylardr madur kaldlar. Ciddi skntlar yaadklar konusunda bizde bilgi aldk ve Büyükehir Belediyesi olarak böyle bir konuya duyarsz kalmadk. Bu anlamda Büyükehir Belediyemiz, Mehmetçiklerimizin ve Afrin’de ki insanlarn ihtiyaçlarna yönelik bir çalma yapt. Gerekli malzemeleri tespit edip Trlarla malzemelerimizi getirdik. Komutanmza teslim ettik. nallah hayrlar yerini bulur. Görevimizi yaptk, mutluyuz. Jandarma komutanmz da yardmlar için Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz’a teekkürlerini iletti” eklinde konutu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık