solyanreklam
sagreklam

MEREK'te hizmet standartları yükseliyor

MEREK'te hizmet standartları yükseliyor

MEREK'te hizmet standartları yükseliyor
  • 27 Nisan 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikas, günlük ekmek üretiminde her geçen gün çtay yükseltiyor.

2004 ylnda hizmete girmesine ramen istikrar yakalayamayarak atl duruma düen Mersin Büyükehir Belediyesi Ekmek Fabrikas’nda Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n göreve gelmesi ile birlikte yeni bir dönem balad.

Gerekli teknik altyapnn hazrlanmasnn ardndan 2016 yl ubat aynda yeniden hizmete açlarak düzenli üretime geçen fabrikada günde 38 bin civarnda ekmek üretimi gerçekleirken üretilen ekmekler Mersin’in merkez diye tabir edilen dört ilçesinde toplam 54 ekmek büfesi ile vatandaa ulatrlyor.

Mersin Büyükehir Belediye Ekmek Fabrikas’ndaki ekmeklerin çeidi konusunda da art gözlemlenirken somun, kepek, çavdar, tam buday, roll, kepekli roll, sandviç, galeta unu ve dilimlenmi ktr olmak üzere toplam 9 çeit ekmek türü üretilerek vatandalarn sofralarna sunuluyor.

Konuyla ilgili yapt deerlendirmede ekmek üretiminin vatandaa dorudan temas eden bir hizmetlerden birisi olduunu vurgulayan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ise “Atl durumdaki Mersin Büyükehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikasn tekrar açarak vatandalarmzn hizmetine sunduk ve her gün hizmet kalitemiz artyor. Biz Mersinlilere hizmet etmek için göreve geldik ve bu konudaki kararllmz vatandan sofrasna ulatrdmz ekmek konusunda da devam edecektir. Mübarek Ramazan ay da yaklayor. Halk ekmek fabrikamz her Ramazan olduu gibi bu Ramazan da Ramazan pidesi üretimini gerçekletirecek ve halkmza ulatracaktr” ifadelerini kulland.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık