solyanreklam
sagreklam

MENZELET MESİRE ALANINA YOĞUN İLGİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların hizmetine sunduğu park ve mesire alanları yaz sıcaklarında vatandaşların tek sığınağı haline geldi.

MENZELET MESİRE ALANINA YOĞUN İLGİ
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu park ve mesire alanları yaz sıcaklarında vatandaşların tek sığınağı haline geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Menzelet Mesire Alanı yaz sıcaklarının devam ettiği şu günlerde de halkın yoğun ilgi gösterdiği alanlardan birisi oldu.

Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, yaz sıcaklarının devam ettiği şu günlerde Menzelet Mesire Alanı’na giderek dinlenirken, kamelyaların dolması sebebiyle vatandaşlar çimler üzerine sergi sererek oturdular.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Daha önceleri Kahramanmaraş’ta gidilebilecek bu tür alanların azlığından bahseden vatandaşlar: “Daha önceleri böyle gidebileceğimiz alanlar yoktu. Nerede bir ağaç gölgesi bulsak piknik yapardık. Şimdi ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda bir açığı kapattı ve birbirinden güzel mesire alanlarını hizmetimize sundu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuşarak duygularını dile getirdiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık