solyanreklam
sagreklam

MASKİ, Olağan İSG Toplantısını Gerçekleştirdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Temmuz Ayı Olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı’nı gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yür...

MASKİ, Olağan İSG Toplantısını Gerçekleştirdi
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 14:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, Temmuz Ayı Olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmalarda iş güvenliğinin sağlanması amacıyla düzenlediği aylık iş sağılığı ve güvenliği toplantısını gerçekleştirdi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında yapılan toplantıya Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı,  İSG Şube Müdürü Mesut Kuşçu ile iş sağılığı ve güvenliği uzmanları katıldı. Toplantıda, özellikle saha çalışmalarında daha sağlıklı ve güvenli çalışma alanlarının oluşturulmasına ilişkin kararlar alınarak, bu yönde uyulması gereken talimatlar vurgulandı.
“Manisamızı her anlamda daha güzel bir kent haline getirmek için hizmet etmeye devam edeceğiz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Manisa’nın 17 ilçesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren bir kurum olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda tedbiri elden bırakma gibi bir ihtimalimiz elbette ki yoktur. En ufak bir boşluk ya da ihmalin ciddi kayıplara yol açabildiği böylesi bir konudaki hassasiyetimiz ve özenimiz maksimum seviyededir. Önce çalışanlarımızın, sonra da yaptığımız işin güvenliğinin sağlanması gerekir ki ortaya bütünüyle sağlıklı bir hizmet çıkabilsin. Bu düşünce çerçevesinde hareket ederek, Manisamızı her anlamda daha güzel bir kent haline getirmek için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık