solyanreklam
sagreklam

MASKİ, Kumludere ve Erler Caddesi’nde Hatları Temizledi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesi’nin Kumludere ve Erler Caddesi’nde bulunan ana kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında başlattığı ...

MASKİ, Kumludere ve Erler Caddesi’nde Hatları Temizledi
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 16:46
29.07.2018 13:46

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesi’nin Kumludere ve Erler Caddesi’nde bulunan ana kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında başlattığı temizlik çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde yağışlı havalarda cadde üzerinde su birikintisi yaşanmayacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su birikintisi yaşanmaması adına yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmasına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Kuyualan Mahallesi’nde yeniden trafiğe açılacak olan ve düzenlemesi devam eden Kumludere ve Erler caddelerinden geçen ana kanalizasyon ve yağmursuyu hattında başlattığı temizlik çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde yağışlı havalarda olası su birikintilerinin önüne geçildi. MASKİ, daha öncesinde Kumludere Caddesi’nde yağmursuyu ızgara çalışması da gerçekleştirmişti.

“MASKİ, güzel bir çalışmaya daha imza attı”
Kuyualan Mahalle Muhtarı Şadan Çevik, “Mahallemizde yer alan ve trafiğe tekrardan açılacak olan Kumludere ve Erler Caddesi üzerinde bulunan ana kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlenmesi bizler için çok önemliydi. Yağışlı havalarda trafiğe kapalı olduğu için su birikintileri yaşanabiliyordu. Sağ olsun MASKİ Genel Müdürlüğü güzel bir çalışmayı hayata geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık