solyanreklam
sagreklam

MASKİ, İçme Suyu Malzeme Stoklarını Güçlü Tutuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu tesislerinde yer alan motopompların modernizasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda yedek amaçlı bulundurulacak 20 adet yeni nesi...

MASKİ, İçme Suyu Malzeme Stoklarını Güçlü Tutuyor
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:20

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu tesislerinde yer alan motopompların modernizasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda yedek amaçlı bulundurulacak 20 adet yeni nesil motopomp teslim alındı. Ayrıca 25 kilometrelik yassı dalgıç motor kablo da stoklara kazandırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yaz aylarında yaşanabilecek olası su sıkıntısının önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, mevcut içme suyu tesislerinin motopomplarındaki arızalara erken müdahalede bulunmak üzere yedek amaçlı 15 adet yatay ve 5 adet düşey milli paslanmaz motopomp alımını gerçekleştirdi. Ayrıca yeni açılan içme suyu sondajlarında kullanılmak üzere çeşitli kesitlerde 25 kilometrelik sondaj besleme kablosu satın aldı.
Her ihtimale karşı önlemler alınıyor
Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den aldığımız talimatlar doğrultusunda vatandaşlarımızın herhangi bir arızadan kaynaklı susuzluk yaşamaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 25 kilometrelik sondaj besleme kablosunu ve yedek amaçlı kullanmak üzere 20 adet yeni nesil motopompu bünyemize kattık. Stoklarımızı güçlü tutarak vatandaşlarımızın olası arızalarda içme suyu noktasında mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık