solyanreklam
sagreklam

Mardin Kızıltepe Kavşağı Bat...

Mardin Kızıltepe Kavşağı Bat...

Mardin Kızıltepe Kavşağı Bat...
  • 31 Temmuz 2018, Salı 21:19

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman:

“Mardin-Kızıltepe Battı Çıktı Projesi’nde sona doğru geldik”

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ortaklığında yapımı devam eden Mardin-Kızıltepe Kavşağı Battı Çıktı Projesi’nde önemli bir aşamaya gelindi. Şehir merkezinin trafik sorununu ortadan kaldırmak için temmuz ayında ilk kazması vurulan projede, asfalt dökümü devam ediyor. Daha önce, Mardin Diyarbakır sol şerit ve Kızıltepe ilçesinde giden yan yolların asfaltı dökülmüştü. Işıklandırma, demir korkulukları ve kaldırımları yapılan battı çıktı projesinde Mardin-Diyarbakır yolunun sağ şeridi asfaltlanmaya başlandı. Yakın zamanda bitirilmesi hedefleniyor. 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardin-Kızıltepe Battı Çıktı Projesi’nde sona doğru geldik”

“Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz”

Ramazan Bayramında battı çıktıyı kısmen açtıklarını anımsatan Yaman, “Battı çıktı da artık sona doğru geldik. Bayram esnasında kısmen açtık. Drenajların eksik kalan yerleri var, onların çalışmalarını yapıyoruz. Diyarbakır tarafından gelince sol aksın alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

İki çevre yolu

“Battı çıktının bitmesiyle şehir trafiği büyük ölçüde rahatlayacak” diyen Yaman, iki çevre yolunun müjdesini verdi.

İki çevre yolunun proje çalışmalarının kısa sürede biteceğine vurgu yapan Yaman, şunları söyledi: “Mardin- Artuklu ve Mardin- Kızıltepe çevre yolu için Karayolları Genel Müdürlüğü ile toplantılarımızı yaptık. İnşallah bu projeleri hızla bitireceğiz. Bitirdikten sonra Karayolları Genel Müdürlüğü’nde ihalesini de yapacağız. Mardin, çevre yollarına kavuşacak.”


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık