Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Hazırlık Maçları Serisi Başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Hazırlık Maçları Serisi Başlıyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 16:39

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hazırlık maçları serisi yarın akşam başlıyor. Afyon’da 1. etap kamp döneminde Fatsa Belediyespor’la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-0 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da 2. etap kamp döneminde ilk hazırlık maçında yarın akşam saat 18.00’de TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz Cuma günü Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un, 2. etap kamp dönemindeki hazırlık maçları serisi yarın akşam başlıyor. Afyon’da 1. etap kamp döneminin sonunda Fatsa Belediyespor’la hazırlık maçı yapan ve bu maçı 2- 0 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Yeni Altındağ Belediyespor’la yarın akşam saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor maçının ardından 10 Ağustos Cuma günü Sivas Belediyespor’la, 12 Ağustos Pazar günü Ankara Demirspor’la, 14 Ağustos Salı günü Bodrumspor’la, 16 Ağustos Perşembe günü Utaş Uşakspor’la, 19 Ağustos Pazar günü Yeni Orduspor’la karşılaşacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor son hazırlık maçında Manisa’da, 26 Ağustos Pazar günü Bergama Belediyespor’u konuk edecek.