solyanreklam
sagreklam

MAK YANGIN EĞİTİMİNİ YALOVA’DAN ALDI

MAK YANGIN EĞİTİMİNİ YALOVA’DAN ALDI

MAK YANGIN EĞİTİMİNİ YALOVA’DAN ALDI
  • 30 Kasım 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden İleri seviyede itfaiye eğitimi aldı.

Bir itfaiyecinin yapması gereken tüm müdahalelerin eğitimini eksiksiz olarak alan MAK personeli uygulamalı tatbikatlara da katılım sağladı.  4 personel ile 48 saat süren eğitimlerini tamamlayan MAK ekibi, sertifikalarını almaya hak kazandı. Eğitim ve tatbikatlarda duman ile doldurulmuş odadan kapalı devre solunum sistemleri ile gerçeğini aratmayan bir şekilde kaza zedeleri kurtaran MAK personeli eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladı.
ŞENER, “EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Amaçlarının hayat kurtarmak olduğunu ifade eden MAK ekip lideri Aykut Şener, personelin görevlerini daha bilinçli ve profesyonel anlamda yapmalarını sağlamak için bu tür eğitimlerin aratarak devam edeceğini söyledi. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Şubesi tarafından olası yangınların önlenmesi, yangın anında doğru müdahale, söndürme ve kurtarma tekniklerinin eğitimlerini uygulamalı olarak aldığını söyleyen Şener, “Aldığımız eğitimler ile can ve mal kayıplarını en az seviyede tutmak için çalışmalarımız sürecektir. Personelimizin eğitimlerine destek olan Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz ile Yalova Belediye Başkanlığı ve İtfaiye Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık