solyanreklam
sagreklam

MAK EĞİTİM’DEN EĞİTİME KOŞUYOR

MAK EĞİTİM’DEN EĞİTİME KOŞUYOR

MAK EĞİTİM’DEN EĞİTİME KOŞUYOR
  • 05 Şubat 2016, Cuma 0:00

Aldığı eğitimlere her gün bir yenisini ekleyen Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK), “Kentsel Arama Kurtarma” eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Marmara Bölgesi’nin en donanımlı arama kurtarma ekiplerinin başında gelen Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. AFAD Acil Durum Müdürlüğü’nden 72 saatlik Kentsel Arama Kurtarma eğitimi alan ekip üyeleri, sertifikalarını CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın elinden aldılar. MAK ekibi üyeleri, Oğuzhan Bayraktar, Hasan Mutlu Şener, İsmail Kavak, Hakan Karabunar, Ezgi Günbatı, Mustafa Bayraktar, Buse Yıldız ve Mertcan Memi eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.
“MAK İLE GURUR DUYUYORUZ”
Başkanlık makamında düzenlenen tören ile sertifikalarını MAK üyelerine teslim eden Başkan Türkyılmaz, MAK ekibi ile gurur duyduğunu dile getirdi. MAK Ekibi tarafından Mudanya ve mahallelerinde meydana gelen her türlü olaya anında müdahale edildiğine dikkat çeken Türkyılmaz, “Ekibimiz kurulduğu günden bugüne güçlenerek daha da gelişiyor. Aldıkları eğitimler ile de hem bireysel hem de ekip olarak büyüyen ekibimiz, bizleri gururlandırmaya ve hayat kurtarmaya devam edecektir” dedi.
ŞENER, “EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Amaçlarının hayat kurtarmak olduğunu ifade eden MAK ekip lideri Aykut Şener, personelin görevlerini daha bilinçli ve profesyonel anlamda yapmalarını sağlamak için bu tür eğitimlerin aratarak devam edeceğini söyledi. Eğitimlerini uygulamalı olarak aldıklarını da dile getiren Şener, “Aldığımız eğitimler ile can ve mal kayıplarını en az seviyede tutmak için çalışmalarımız sürecektir. Personelimizin eğitimlerine destek olan Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz ile AFAD Acil Durum Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık