solyanreklam
sagreklam

KUMLA SAHİLLERİ NEFES ALIYOR

KUMLA SAHİLLERİ NEFES ALIYOR

KUMLA SAHİLLERİ NEFES ALIYOR
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00


Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Küçükkumla sahillerini işgal ederek, burada faaliyet gösteren işletmelere yönelik operasyon düzenledi. İşgale sebep olan 7 kamyon şemsiye, şezlong, masa sandalye tabure gibi malzemeler ekipler tarafından toplandı.
  Sahili kapatarak izinsiz olarak vatandaşlara şezlong kiralayan işletmelerin malzemelerine muhafaza altına alınarak, esnafa gerekli uyarılarda bulunuldu. Seyyar satıcılar, yaya yolu işgalleri ve işletmelerin plajlara fazla şezlong koyarak halkın denize girmesini engelledikleri yönünde vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Gemlik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Emniyet ve Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte sahillerdeki denetimlerini artırdı.
  Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, "Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Zabıta Teşkilatımız ile birlikte hiçbir yerde işgallere geçit vermeyeceğiz" dedi.
  Sahillerdeki denetimlerin yaz sezonunda artarak devam edeceği de belirtilirken, sahilleri özgürce kullanamayan tatilciler ise zabıtanın uygulamasını memnuniyetle karşıladı.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık