Kültür Turlarımız Başladı!

Beşiktaş Belediyesi’nin 2017 yılı boyunca devam edecek olan "Kültür Turları" başladı...

Kültür Turlarımız Başladı!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Ülkemizi Geziyoruz!

Beşiktaş Kültür Turları, Mart ayı boyunca sürecek olan Edirne ve Çanakkale gezileri ile başladı. Turlar, 1-15 Mart tarihleri arasında Edirne, 17-31 Mart tarihleri arasında ise Çanakkale'ye günübirlik olarak düzenlenecek.

Çanakkale Gezisi Programı İçin Tıklayınız.

Çanakkale gezisine katılacak olan vatandaşlarımızın tur günü saat 05.00'de Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası önünde olmaları gerekmektedir.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen gezilerde Beşiktaş kentlilerimiz farklı şehirleri ve ülkemizin seçkin turistik destinasyonlarını görme fırsatı bulacaklar. Beşiktaşlılar, düzenlenen gezilerle tarihi ve kültürel birikimlerini zenginleştirirken başka şehirlerin ve coğrafyaların kültürleriyle kaynaşma imkânına da sahip olacaklar.

*Başvurular sadece online olarak web sitemizden yapılacaktır.

Online Başvuru İçin Tıklayınız.

Katılım Koşulları

• Başvuru, T.C. kimlik numarası ile bu adresten online olarak yapılacaktır.
• Her vatandaş en fazla senede iki (2) gezi programından faydalanabilir.
• Turlara katılabilmek için Beşiktaş ilçesinde ikamet etmek zorunludur.

• Nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası olmayanlar turlara kayıt yaptıramaz.
• 0-10 yaş arası çocuklar turlara kabul edilemez.
• Başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilir.
• Kültür turuna katılmak için başvuru yapmış olan vatandaşlar gezi tarihinden bir (1) gün önce saat 16.00'ya kadar SMS ile bilgilendirileceklerdir.
• Tur boyunca her hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların belirtilen saatte toplanma yerinde olmaları gerekmektedir. Geciken vatandaşlar için Beşiktaş Belediyesi sorumluluk almaz.
• Kültür turuna katılacak vatandaşların herhangi bir hastalığı var ise gezi esnasında oluşabilecek sağlık probleminden dolayı Beşiktaş Belediyesi sorumlu tutulamaz.
• Tura katılacak vatandaşların hava koşullarını göz önüne alarak; yanlarına yağmurluk, şapka, şemsiye alması tavsiye edilir.
• Ulaşım karayolu ile yapılacağı için vatandaşların araç tutmasına karşı tedbirli gelmeleri tavsiye edilir.
• Gezi sırasında vatandaşlar kişisel eşyalarını yanlarından ayırmamalıdırlar. Oluşabilecek kaybolma/çalınma durumlarından dolayı Beşiktaş Belediyesi sorumlu tutulamaz.
• Tur programı Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılır. Gezi esnasında taleplere bağlı olarak program değiştirilemez.
• Gezi programına bağlı olarak bazı yerlere otobüs girememektedir. Vatandaşlar bu durumda rehberin yönlendirmesiyle hareket etmelidir.
• Beşiktaş Belediyesi hava ve yol koşullarından doğabilecek olumsuz durumlarda, tur programında değişiklikler yapabilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0212 319 42 42 Dahili No: 4050 - 4103