Kosovalı Ressamlar Beşiktaş’ta!

Beşiktaş Belediyesi “Göçmen Renkler” resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kosovalı Ressamlar Beşiktaş’ta!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 50’inci kuruluş yılına özel düzenlenen "Göçmen Renkler" resim sergisi, Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde sanatseverlerle buluşuyor.

“Göçmen Renkler” sergisinin açılış töreni, Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda yer alan sergi salonunda gerçekleştirildi. Açılış törenine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gülen Aksu Türker ve çok sayıda davetli katıldı. Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda açılan resim sergisinde; Kosovalı 6 ressamın 30 eseri yer alıyor.

“Göçmen Renkler” resim sergisi, 22 Ocak 2017 Pazar gününe kadar Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda gezilebilir.

Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu
Adres: Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1