Kosova'da Ramazan Coşkusu!

Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi'nin Kosova Mitroviça'da düzenlediği iftar yemeğine k...

Kosova'da Ramazan Coşkusu!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Kosova’nın Mitroviça şehrindeki Müslüman vatandaşlarla ramazan coşkusunu paylaşmak için iftar sofrası kurdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar ve beraberlerindeki heyet Kosova’ya giderek, Beşiktaş Belediyesi’nin iftar yemeğine katıldı.

Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet Kosova’ya vardıktan sonra Sultan Murad Türbesini ziyaret etti ve Prizren şehrini turladı.

Mitroviça’y vardıktan sonra Mitroviça Belediyesini ziyaret eden Hazinedar, Belediye Başkanı Agim Bahtiri ile bir araya geldi. Mitroviça halkıya birlikte yapılan iftar sonrası lokmalar dağıtıldı. Başkan Hazinedar, sahurda ise T.C. Piriştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç ile bir araya geldi.

Başkan Hazinedar, “Beşiktaş'tan Kosova'ya kurduğumuz kardeşlik köprüsüyle, Mitroviçalı kardeşlerimizle iftar sofralarında buluştuk. Dostluğumuzun ve kardeşliğimizin daim olması dileğiyle misafirperverliğiyle bizi kendine hayran bırakan Kosovalı kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.