solyanreklam
sagreklam

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi!

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursiyerleri eğitimlerini tamamladı.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla düzenlenir.

Beşiktaş Belediyesi, KOSGEB ve Karbon Emisyonu (Sera Gazı) Düşürme ve Kontrol Derneği iş birliği ile düzenlenen ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen eğitimin son gününde; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, KOSGEB İstanbul Boğaziçi Sorumlusu Y. Süleyman Karadağ, Karbon Emisyonu (Sera Gazı) Düşürme ve Kontrol Derneği Başkanı Ali Özcem Kılıç, Eğitmen Emrah Ceylan ve kursiyerler Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende bir araya geldi.



KOSGEB İstanbul Boğaziçi Sorumlusu Y. Süleyman Karadağ, Başkan Hazinedar’a plaketini takdim etti. Başkan Hazinedar da Eğitmen Emrah Ceylan’a teşekkür ederek katılım plaketini sundu.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonrasında sertifika almaya hak kazananlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık