solyanreklam
sagreklam

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA ÜSKÜDAR SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediyesi, halkın huzuru ve sağlığı için tedbiri elden bırakmıyor.

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA ÜSKÜDAR SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 12:05

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediyesi, halkın huzuru ve sağlığı için tedbiri elden bırakmıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı “Hijyen Ekipleri” tarafından gece gündüz demeden koordineli şekilde yürütülen yıkama ve temizlik çalışmaları ile Üsküdar, titizlikle dezenfekte ediliyor.

Temizlik ve yıkama çalışmaları ile 33 mahalledeki sokaklar, caddeler ve konteynırlar, ekipler tarafından yıkama araçları ve deterjanlı sularla temizleniyor.

Hijyen ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkama ve dezenfekte çalışmaları sırasıyla, 23-28 Nisan tarihleri arası Bulgurlu, Küçük Çamlıca, Cumhuriyet, Acıbadem, Altunizade, Barbaros, Yavuztürk, Kısıklı, Ferah, Ünalan, Bahçelievler, Mehmet Âkif Ersoy, Kandilli, Kuleli ve Küçüksu mahallelerinde,1-6 Mayıs tarihleri arasında Mimar Sinan, Ahmediye, Aziz Mahmud Hüdayi, Sultantepe, Kuzguncuk, İcadiye, Selamiali, Valide-i Atik, Murat Reis, Zeynep Kâmil, Salacak, Selimiye, Burhaniye ve Beylerbeyi mahallerinde devam etti. 9-10 Mayıs tarihlerin de ise Çengelköy, Kirazlıtepe, Küplüce ve Güzeltepe mahalleleri ile birlikte toplamda 33 mahalle, sokak sokak dezenfekte edilerek temizlik işlemleri tamamlandı.

Sahadaki ekipler, periyodik olarak geceleri Üsküdar çarşı, hastane önleri ve pazar yerlerinde gerçekleştirilen yıkama ve temizleme çalışmaları ile hijyen ortamı aralıksız sağlıyorlar.

Salgın öncesi düzenli olarak yıkama çalışması yapılan sokak ve caddelerde salgınla mücadele kapsamında deterjanlı ve tazyikli sularla mikroplardan arındırılıyor.

Çevre hijyeninin sağlanması kapsamında çöp konteynırları rutin ve programlı olarak temizlik ekipleri tarafından aynı gün içinde tamiri ve boya işlemi yapılarak basınçlı ve deterjanlı sularla dezenfektesi de sağlanıyor.

Üsküdar Belediyesi, temizlik ekiplerinin gece gündüz demeden mesaide olduğu, yoğun bir çalışma yürütülerek kadim şehir Üsküdar’ın 33 mahallesinde de toplum sağlının korunması sağlanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık