Kent Konseyi toplandı'

Bahçelievler Kent Konseyi, Eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kent Konseyi toplandı'
  • 28 Eylül 2018, Cuma 0:00

Kent Konseyi toplandı…

Bahçelievler Kent Konseyi, Eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde 25’incisi gerçekleştirilen toplantıya, Bahçelievler Kent Konseyi Başkanı Av. Mevlid Uyan, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve kamu kurum temsilcileri hazır bulundu.

Oturum başkanlığını, Kent Konseyi Başkanı Av. Mevlid Uyan’ın yaptığı toplantıda sırasıyla Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyetlerinin yer aldığı tanıtım videosu gösterildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı’nın konuşmasının ardından Muhtarlar adına Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Özkan konuşurken, STK’lar adına Gazeteci-Yazar Sami Özey söz aldı.

Siyasi partiler adına konuşan AK Parti İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz’ün ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Osman Develioğlu belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı ve ilçede görev yapan tüm resmi kurumlar ve STK’ların amacının ilçede yaşayan insanların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik olduğunu vurgulayarak özellikle son 14 yılda yaşanan büyük değişime vurgu yaptı..