Kelebek Festivali 2018!

Uluslararası Rotary 2420. Bölge Rotaract Temsilciliği, engelleri ortadan kaldırmak adına 2...

Kelebek Festivali 2018!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Türk Rotaract’larının en önemli ve en büyük etkinliği olarak anılan Kelebek Festivali, belediyemiz ortaklığında 6 Mayıs Pazar günü Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda gerçekleşti.

"Kozaları Yırtıp Uçma Zamanı" sloganı ile başlatılan; İstanbul’daki tüm engelli dernekleri ve okullarının ücretsiz davetli olduğu Kelebek Festivali, her yıl Mayıs ayında düzenleniyor. Bu yıl da Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte; tüm gün boyunca oyunlar, sahne gösterileri ve eğlenceli aktiviteler yer aldı.

Panayır havasında geçen Kelebek Festivali’nde; resim, dans, müzik, hafıza oyunları ve spor faaliyetleriyle dopdolu bir gün geçiren katılımcılar, doyasıya eğlendi. Engellerin ortadan kaldırıldığı festivalde; her insanın birer engelli adayı olduğuna dikkat çekildi.