solyanreklam
sagreklam

Kardeş Şehir Herne İle “Personel Değişim Projesi”

Beşiktaş Belediyesi ile Herne Belediyesi arasındaki “Personel Değişim Projesi”nin ilk uygu...

Kardeş Şehir Herne İle “Personel Değişim Projesi”
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beşiktaş Belediyesi, 2016 yılında kardeş şehir protokolü imzaladığı Almanya’nın Herne Belediyesi ile uzun vadeli sürdürülebilir iş birliğinin güçlendirilmesi adına karşılıklı projeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda belediyemiz ile Herne Belediyesi arasında, personellerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımını güçlendirmeyi amaçlayan “Personel Değişim Projesi”nin ilk uygulaması geçtiğimiz günlerde Herne'de gerçekleşti.


Almanya’nın Herne şehrinde ilk kez gerçekleştirilen uygulamada; projenin yürütülmesinde Beşiktaş Belediyesi adına Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı ve 4 zabıta memuru görev aldı. Tebligatlar, pazar denetimleri, genel düzenin sağlanması, dilenciliğin önlenmesi, trafik uygulamaları, hatalı park, radar, genel trafik düzeninin sağlanması ve diğer birimlerden gelen denetim faaliyetleri yerinde uygulandı. Beşiktaş Belediyesi ve Herne Belediyesi personeli, uygulama sırasında karşılıklı tecrübe ve birikimlerini aktardı.


Proje uygulamaları kapsamında; Herne Belediyesi tarafından düzenlenen Cranger Kirmes, Çiçek Festivali, Kültür Festivali ve Uyum Meclisinin Açılış Haftası etkinlikleriyle ilgili olarak bilgilendirme ve incelemeler yapıldı.


Herne Belediyesi, ilçemizde yaşanan hain terör saldırısında kaybettiğimiz canlar için anma töreni düzenledi. Aynı zamanda Herne Belediye Binası'nda bayraklar yarıya indirildi.


Herne Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda’nın katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ise ortak proje ve etkinlikler üzerine konuşuldu. İki belediye arasındaki "Personel Değişim Projesi" uygulamaları 2017 yılında da devam edecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık