solyanreklam
sagreklam

KARDEŞ BELEDİYELER KIBRIS’TA BİR ARAYA GELDİKARDEŞ BELEDİYELER K.K.T.C.'DE BİR ARAYA GELDİ

KARDEŞ BELEDİYELER K.K.T.C.'DE BİR ARAYA GELDİ

KARDEŞ BELEDİYELER KIBRIS’TA BİR ARAYA GELDİKARDEŞ BELEDİYELER K.K.T.C.'DE BİR ARAYA GELDİ
  • 27 Mart 2017, Pazartesi 0:00

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen eğitim seminerine katılan Mudanya Belediye meclis üyeleri, eğitim semineri sonrasında kardeş şehir Beyarmudu Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

19-23 Mart tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (K.K.T.C.)  düzenlenen “KİGDER Eğitim Semineri”ne katılan Mudanya Belediye Meclisi Turizm Komisyonu üyeleri Hüseyin Esen, Hayati Samast, Dergah Mansur Alkan ve Kadir Doktur eğitim seminerinin ardından kardeş şehir Beyarmudu Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Beyarmudu Belediye Başkanı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İlker Edip’i ziyaret eden meclis üyeleri, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Beyarmudu Belediyesi’ni de ziyaret eden meclis üyeleri, aynı akşam düzenlenen “Gönülden Nağmeler” adlı Türk Sanat Müziği konserine katılım gösterdiler. Barış ve kardeşlik dileklerinin iletildiği gecede meclis üyesi Hüseyin Esen Ulu Önder Atatürk’ün yer aldığı Türk Bayrağı’nı hediye ederken, geceye katılanlardan büyük alkış aldı.
“KARDEŞLİĞİMİZ ÖRNEK OLUYOR”
Gerçekleşen ziyarette kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın da selamlarını iletti. İki şehrin kardeşlik açısından örnek davranışlar sergilediğini ve kardeşliklerinin daim olmasını dileyen Esen, karşılıklı ziyaretlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.
“MUDANYA BİZİM İKİNCİ EVİMİZ”
Mudanya’ya ait olan “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti” sloganını Beyarmudu’nun da kullanabileceğini ifade eden Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Mudanya’da kırılan “Barış Rekoru” etkinliğinin bir benzerini de Mudanya Belediyesi ile birlikte gerçekleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. İki ilçenin barış ve kardeşlik adına önemli adımlar attığının da altını çizen Edip, “Biz Mudanya’mızı çok seviyoruz. Mudanya bizim ikinci evimiz ve vatanımız. Bizlere her zaman destek olan kardeşimiz Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a da sevgi ve selamlarımızı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık