solyanreklam
sagreklam

KARAYALÇIN’DAN YILDIZTEPE PROJESİNE TAM NOT

KARAYALÇIN’DAN YILDIZTEPE PROJESİNE TAM NOT

KARAYALÇIN’DAN YILDIZTEPE PROJESİNE TAM NOT
  • 23 Ocak 2017, Pazartesi 0:00

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın organizasyonunda düzenlenen kahvaltıya katılan Başbakan eski Yardımcısı Murat Karayalçın, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi projesini yerinde inceledi.

Siyasi çalışmalarda bulunmak üzere Marmara Bölgesi’nde bulunan Başbakan eski Yardımcısı, Dış İşleri eski Bakanı ve Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın organizasyonunda düzenlenen kahvaltıya katıldı.  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile 17 ilçenin ilçe başkanları ve eşleri de hazır bulundu. Siyasi konuşmalar ile gündemin dışında birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmak adına böyle bir kahvaltı düzenlediklerinin altını çizen CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir,  emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.
KAHVALTI SONRASI YILDIZTEPE‘DE İNCELEME
Gerçekleşen kahvaltının ardından Mudanya Belediyesi tarafından sürdürülen eden Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Proje çalışmalarını yerinde inceleyen Karayalçın, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan proje ile ilgili bilgiler aldı. Projenin sade ve herkes tarafından ulaşılabilir olmasının önemine değinen Karayalçın, “Doğal dengenin korunarak hayata geçecek projemiz inanıyorum ki kısa zaman içerisinde tamamlanacak. Sosyal ve kültürel alanların çokluğu insanlarımıza nefes aldıracaktır” dedi.           

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık