solyanreklam
sagreklam

KARAGÖL'DE ŞENLİK COŞKUSU

KARAGÖL'DE ŞENLİK COŞKUSU

KARAGÖL'DE ŞENLİK COŞKUSU
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00


Feyziye Mahallesi Geleneksel Köy Günü Şenlikleri büyük ilgi gördü. Karagöl Mevkiinde gerçekleşen şenliğe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve belediye meclis üyeleri’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
  Gemlik Belediyesi tarafından desteklenen, Feyziye Mahallesi Muhtarlığı ve Feyziye Mahallesi Derneği tarafından düzenlenen etkinlik sabah saat 9 da başlayıp, akşam saatlerine kadar devam etti.
  Şenlik’te söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bu şenliklerde sazda var, söz de var, halayda var, horon da var. Bu coğrafyada birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleyecek birçok güzellik var” dedi. Gemlik Belediyesi olarak sosyal proje ve şenliklere sınırsız destek verdiklerini de hatırlatan Refik Yılmaz, Karagöl’ün de yakın zaman içinde eski ihtişamına kavuşacağını söyledi.
  Yöresel Sanatçıların konserleri, animasyon ve illüzyon gösterimleri ve çeşitli ikramlar ile renklenen Feyziye Karagöl Şenlikleri, Horonlar ve Halaylar ile son buldu.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık