Kan Bağışı İçin Seferber Oldular

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak Saruhanlı’da görev yapan belediye personeli anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye personeli Büyükşehir Belediyesi&...

Kan Bağışı İçin Seferber Oldular
  • 31 Temmuz 2018, Salı 17:23
31.07.2018 14:23

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak Saruhanlı’da görev yapan belediye personeli anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye personeli Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlıdaki Hizmet Binası önünde kurulan istasyonda kan bağışı yapmak için adeta seferber oldu.

Türk Kızılay’ının yıl boyunca sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına bir destek de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak Saruhanlı’da görev yapan belediye personeli Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlıdaki Hizmet Binası önünde kurulan istasyonda gün boyu kan bağışında bulundu. Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin de kan bağışı konusunda belediye personelinin oldukça duyarlı olduğunu belirterek, “Kan bağışı kampanyasına destek veren personellerimizi kutluyorum" ifadelerinde bulundu.