İZNİK ENDURO ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın Üçüncü Ayak yarışları İznik’te bulunan Elbeyli Er Meydanı pistinde gerçekleşti. Heyecan dolu yarışlarda yarışmacıların motosiklet ile yaptıkları gösteriler büyük ilgi görürken son yarışın startını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın verdi. İznik Belediyesi destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)ve İznik  Motosiklet Kulübü organizasyonuyla gerçekleşen müsabakalara bu yıl 50’ye yakın motokrosçu katıldı.Enduro Prestij (EP), […] The post İZNİK ENDURO ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI appeared first on İznik Belediyesi.

İZNİK ENDURO ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 18:39

İznik Belediyesi destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)ve İznik  Motosiklet Kulübü organizasyonuyla gerçekleşen müsabakalara bu yıl 50’ye yakın motokrosçu katıldı.Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) ve GP Puan kategorilerinde yarışan yarışmacılar zorlu parkurda tüm engelleri aşarak kupanın sahibi oldular.

Elbeyli Er Meydanı Motokros Pistinde yarışlar sonrasında gerçekleşen ödül törenine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun,Enduro Genel Direktörü Fırat Çakıroğlu,TMF Jüri Başkanı Tayfun Akın, İznik Motosiklet Kulübü Başkanı Yüksel Musaoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Temsilcileri, yarışmacılar ve çok sayıda izleyici katıldı.Yarışlarda İznikli yarışmacı Nazmi Malkoç ise Enduro Veteran (EV) kategorisinde yarışmanın 1.si oldu.

Yarışmalarda dereceye girenler ise şu şekilde;

Enduro Prestij (EP) kategorisinde 1.Emre Coşar, 2.Fevzi Burak Akbulut ve 3.Burak Özdemir oldu. Enduro Usta (EU) kategorisinde 1.Çağrı Aslan, 2.Murat Akın ve 3. Recep Bahadır Çaktı oldu. Enduro Hobi (EH) kategorisinde 1.Zacharia Millward, 2.Mehmet Kırbaş ve 3.Emre Dırık oldu. Enduro Gençler (EG) kategorisinde 1.Efe Unekçetin, 2.Özgür Bar, 3.Mehmet Sadıç oldu. Enduro Veteran (EV) kategorisinde 1.Nazmi Malkoç, 2.Hüseyin Neziroğlu ve 3.Mustafa Kahraman olurken GP Puan kategorisinde 1.Emre Coşar, 2.Fevzi Burak Akbulut ve 3.Burak Özdemir oldu.